Om os

Skaks A/S er en Danmarks største virksomheder indenfor kraner- og specialtransport, og har med mange års erfaring specialiseret sig som et af Europas absolut førende på området.

Siden virksomhedens opstart i 1973 har vi opbygget en enorm erfaring på området, og ud fra den erfaring har vi samtidig også kunne opbygge, at vi den dag idag råder over en af Europas absolut mest effektive, specialiserede og moderne flåder indenfor kranarbejde, specialtransport, maskinflytning og baksning af de allerstørste elementer. 

Vi er samarbejdspartnere for alle lige fra Danmarks største Entrepenør- og Byggekoncerner, til det lokale bådlaug og med vores brede palette af topmoderne specialudstyr, gør at ingen opgave er for stor – ej heller for lille!

Vores godt 70 ansatte og over 80 køretøjer fordelt på 5 depoter rundt omkring i Danmark, gør at vi er i stand til at løse enhver opgave, endda med meget kort reaktionstid over hele landet, hele Norden og hele Europa. Men samtidig er vores rødder dybt forankret i den gode fornuftige Sønderjyske muld i Rødekro.

Skaks A/S er startet i 1973 af Magnus Skak Jensen på Rømø, og er idag drevet og ejet af sønnen Lars Skak Jensen der overtog efter faren i 2012, men har siden barns ben fået kranerne og mentaliteten ind med modermælken. 

Vi glæder os til her på siden at kunne præsentere vores verden, og vi glæder os til et forhåbentlig godt samarbejde.

 

Mange års erfaring….

har gjort os til det vi er idag. Erfaring, uddannelse, viden og passion kombineret med en masse flid og ihærdighed gør, hvis vi selv skal sige det, at vi den dag idag råder over mere end 80 biler og 70 ansatte med flere hundrede års samlet erfaring!

 

Vores vision er helt klar! Vi er ikke en virksomhed som de fleste. Vi vil hele tiden være den bedste version af os selv, i konstant kontrolleret vækst samtidig med vi er de førende og mest seriøse på vores område. Dette kan vi kun opnå ved at samle de bedste folk og det bedst udstyr i en kombination af passion og professionalisme.
Vi vil være dit første valg når opgaven skal løses i godt samarbejde!
Lars Skak Jensen
CEO